Saturday, January 29, 2011

ak xtau nk letak title ape....^^

kol 830 malam tadi pergi bilik tnot....
nak minta cd kosong....
pastu hantar kan assignment.....
tunggu kat bilik tnot punya lah lama....
aku sempat kenal ngan encik katak,encik penyapu ngan cik whiteboard....
cik whiteboard tnot

encik katak tnot

  
encik penyapu tnot...
tnot dah dua kali kata sorry sebab aku kena tunggu lama....
tak pe lah tnot...
aku xkisah pun....lagipun masih ada masa...
tapi aku rasa perut aku dah lama dh menyanyi....
nasib baik tnot siapkan cepat...
lepas hantar assignment...
pergi lah makan kat k9....
sedap mee bakso nya.....aku ngan husna je makan...
nana, mashi ngn tnot makan nasik ayam penyek...

sampai habis ktrg makan....(maybe sebab lapar gak kot)
lepas habis makan...
perut pun kenyang...
dengan ini...
bermula lah xoxo....^^
hm...esok nana ngan tnot dah balik...
lusa nya pulak mashi balik....
huhu.....
nasib baik ada husna....
hehe....
makseh husna sebab temankan aku...^^

Saturday, January 8, 2011

22

ok...
bnda ni berlaku sebelum 1.1.11 iaitu pada 31.12.10....
ni dialog anak buah ak dengan aku..:::

fina : cik,tahun depan fina 6 tahun, bg jim 8 tahun...cik tahun depan umur berapa..???
aku : cuba teka..???
fina : 15 tahun...
(kya, muda rupa nya aku...hahahah...^^)
aku : hahaha...xla...cik 22 tahun....

pastu, ak pun berfikir sekejap....
22 tahun...???
aish....
masih single rupanya aku....
dah 4 tahun menyendiri....
tapi xpa...
ak ada kawan2 yang selalu ada dgn aku...
hahaha....
ayat nak senangkan hati diri....

Friday, January 7, 2011

update....

k...
dah lama dah x update blog ngn facebook ak....
huhu...
xrasa rindu pn nk update...
heee....
nk tulis pe ek...
hm....

ak baru jer datang KP semalam iaitu pada 6 januari 2011....
makseh di ucapkan kat adlie,anca, nana, tnot. ngn mashi sbb mbik ak...
heee.....

semalam masa dalam flite...
fuh...
giler buruk rupa aku....
yang duduk sebelah ak budak sama matrix ngn ak...
kiranya jejak kasih dalam flite la konon...
pastu boleh la plak hujan masa tgh kat atas awan 2....
maka shaking la kapal terbang yang ak naik (xpandai nk susun ayat pe).....
huhu...
boleh2 plk ak muntah....
dh la sebelum naik flite x makan..
kan dah muntah2...
padan muka aku...
nasib baik kawan ak ni paham situasi aku...
tnya ak ok ke x...
chat ngn ak bagi ak x muntah....
pas2 muntah gak..
heee....
flite plk delay...
sepatutnya g kol 840..
tp trbang kol 9 la plk..
smpai JB pn nk dekat kol 11...

datang2 je UTM, teros g K9...
tp xrsa nk makan..
makan kentang ngn air milo ais je...
rindu la plk nk minum milo ais kat K9....
heee....

esk nya plk kna g kls....
mla2 xnk g...
alasan yg dibagi kat husna...sbb xda buku...
hahaha....mmg xda buku pn nk g kelas...
4 jam...
giler....
lpa nk bg tau kat korag...
happy 2011...heee....
lmbt la plk....