Tuesday, March 29, 2011

crazy of...???

am i crazy or what....???
listening to a full album of DALMATIAN...
NON-STOP....

and now i don't know how many times does this album repeat....

but i do love their song.....
especially ROUND 1, REALLY REALLY, LOVER COP....
hehehe.....

Comel tak...????hehe......

Young Wan
This is Dalmatian

Sunday, March 27, 2011

?????

saya sebenarnya :

1. susah nak kata SORRY....but please do believe me.....if I did something wrong....do something that will make my family or my friends angry or resentful....i REALLY REALLY REALLY feel GUILTY....and i'm sorry...

2. senang nak marah...huhu....

3. hm...emo pun ada gak.....

4. suka dengan keadaan aku sekarang...iaitu SINGLE....hehe....seriously, i like being single because i have a lot of friends that always stay with me although that sometime i do make them feel mad at me....although that sometime i hurt their feeling.... but they always make me smile....

5. hm....seorang yang tak ada perasaan..????hm....betol gak.......

6. rendah......???semestinya....hehe...ketinggian saya ehem2 cm....

7. suka buat kerja last minute.....pa-pa je la....memang akan buat last minute.....

8. saya tak suka duduk jauh lama-lama dengan family tapi saya suka duduk jauh-jauh dengan family....hm...cam mana tu....????

9. sangat suka oreo cheese....sangat suka masakan mak saya.....sangat suka makan nasi ayam....sangat suka milo ais.....

10. suka sangat-sangat dengan SUPER JUNIOR...hehe....saya suka dengan rancangan variety show korea....

saya buat ni sebab saya tak tahu nak tulis apa kat blog saya....
^^

i'm sorry...

hari ni....
aku rasa nak EMO je......

sebab.....
ehem2....

aku rasa....
tak ada mood nak cakap....
tak ada mood nak bergurau senda.....

i want to say i'm sorry...


Friday, March 25, 2011

saya cuma nak kata...

PETANG TADI BEST.......


SEBAB
........
.......
.....
...
RUNNING MAN....


HAHAHAHAHAHAHAHA.....

Tuesday, March 15, 2011

saja nak mencuba.... :) (part2)

hehehe......
sebenarnya saya ada banyak assignment nak kena buat.....
tapi mood saya lebih kepada edit gambar.....
hehehe......

saya tunjuk gambar yang saya edit k.....
kalau rajin.....
komen la......
tapi......
kalau xcantik diam je.....
hehe....

SEBELUM PICT1
SELEPAS PICT1
SEBELUM PICT2
SELEPAS PICT2
SEBELUM PICT3
SELEPAS PICT3
SEBELUM PICT4
SELEPAS PICT4

Sunday, March 13, 2011

saja nak mencuba.... :)

halooo.....
tajuk yang saya tulis tu 'saja nak mencuba'...
hehe...
cuba apa..???
cuba nak edit gambar.....
saya sebenarnya sangat suka tengok gambar yang cantik-cantik........
jadi saya nak la try edit2 gambar ni tengok menjadi ke tak kan....
hehe.....
mula-mula tu adalah gak tanya kawan-kawan yang pandai edit....
eh...bukan kawan-kawan.....
tapi saya hanya tanya sorang je....
hehe....
namanya qusyaire....
dia kata dia edit pakai photoshope ngan lightroom....
jadi saya cuba la nak edit pakai lightroom.....
nak minta ajar.....
dia kata carik kat youtube je......
ceh......


ni saya akan bagi gambar sebelum saya edit ngan selepas saya edit.....
tak tau la ok ke x.....???
hehehe.....
saya hanya nak mencuba je....
SEBELUM PICT 1
SELEPAS PICT 1

 
SEBELUM PICT 2
 
SELEPAS PICT 2
SEBELUM PICT 3
SELEPAS PICT 3
 hm.....
aku tak tau la kalau okay ke x....
aku pun saja je nak try....
huhu.....

Saturday, March 12, 2011

rindu pulak... :(

haloo......
hehehe.....
sekarang jam 2.30 pm...
masa tuk makan tengah hari....
tapikan....

tiba-tiba pulak saya teringatkan masakan mak saya....
tiba-tiba pulak saya rasa nak makan ikan masak kari masakan mak saya....

huhu....
can someone cook for me...???
ikan masak kari....????
cook like my mak masak...???
please.......

Thursday, March 10, 2011

dear YOU.....

dear encik tenet......

awak tahu bahawa saya sangat menyukai awak....
awak sentiasa ada disisi saya semasa saya nak online....
semasa saya nak download cerita.....

tapi sekarang(buat masa ni)....

saya tak suka dengan perangai awak yang lambat......
awak suka buat saya tertunggu-tunggu bila page saya nak buka......
awak suka melambatkan download saya.....
lagi satu....
awak suka buat download saya berhenti sendiri.......
cakap ada error la......

tolong la encik tenet.....
jangan lambat lagi......
saya tak nak awak kawan dengan encik siput.....
huhu..........

encik tenet baik kan......
tolong jadi macam encik cepat k.....
hehe.....
sayang encik tenet......