Sunday, March 27, 2011

?????

saya sebenarnya :

1. susah nak kata SORRY....but please do believe me.....if I did something wrong....do something that will make my family or my friends angry or resentful....i REALLY REALLY REALLY feel GUILTY....and i'm sorry...

2. senang nak marah...huhu....

3. hm...emo pun ada gak.....

4. suka dengan keadaan aku sekarang...iaitu SINGLE....hehe....seriously, i like being single because i have a lot of friends that always stay with me although that sometime i do make them feel mad at me....although that sometime i hurt their feeling.... but they always make me smile....

5. hm....seorang yang tak ada perasaan..????hm....betol gak.......

6. rendah......???semestinya....hehe...ketinggian saya ehem2 cm....

7. suka buat kerja last minute.....pa-pa je la....memang akan buat last minute.....

8. saya tak suka duduk jauh lama-lama dengan family tapi saya suka duduk jauh-jauh dengan family....hm...cam mana tu....????

9. sangat suka oreo cheese....sangat suka masakan mak saya.....sangat suka makan nasi ayam....sangat suka milo ais.....

10. suka sangat-sangat dengan SUPER JUNIOR...hehe....saya suka dengan rancangan variety show korea....

saya buat ni sebab saya tak tahu nak tulis apa kat blog saya....
^^

1 comment: