Tuesday, April 19, 2011

Great guitarist

hari tu....
saya buka la satu website ni...
ohbulan!

ada satu article.....
talking about this girl......

this girl......
she is really good in playing guitar....
this girl's name is Prisa, from Indonesia.....
saya bukan nya seorang yang tahu sangat-sangat pasal gitar ni.... 
ni first time saya tengok seorang perempuan yang pandai giler main gitar....
hehe......




Tuesday, April 12, 2011

single is me.....

seriously......
saya TAK NAK  ada apa-apa hubungan yang istimewa dengan sesiapa pun.....

TAK NAK....
TAK NAK....
TAK NAK....

saya tidak suka kan commitment.....

saya TAK SUKA kalau ada orang kacau saya buat kerja kecuali FAMILY SAYA......

i'm sorry because YOU ARE NOT THE ONE......
sorry.....

saya TAK SUKA lelaki yang cheesy wedges.....

TAK SUKA....
TAK SUKA...
TAK SUKA...

****kalau saya kata saya tak suka....means, i really really don't like it........

Monday, April 4, 2011

Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010

semalam tengok Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010 secara langsung kat internet....
nasib baik buffering dia tak lama.....
line internet pun cantik je....

best jugak ABPBH semalam...
pakaian artis-artis pun cantik-cantik....
tak la seksi sangat kan....

semalam saya suka sangat bila ABPBH kata Anuar Zain akan nyanyi....
hehehe......
lagu SEDETIK LEBIH.......

video 
pastu yang paling lawak bila Johan ngan Usop datang masa nak mengumumkan pemenang ABPBH....

video

persembahan Dato' Siti Nurhaliza pun best gak....

video

Sunday, April 3, 2011

makan maggie...

kalau nak dekat exam je....
mesti ada ceramah pasal cam mana nak belajar dengan betol....
bagi tips-tips cam mana nak improve pelajaran....
and bla bla bla....

kalau telefon rumah je....
my mak and bapak mesti tanya bila mula exam...
beri nasihat...
kena jaga makan....
JANGAN MAKAN maggie....** ni yang penting
JANGAN berlapar....
KENA belajar betol-betol...** penting gak
sembahyang JANGAN SESEKALI tinggal....** ni lagi penting....sangat-sangat penting
last sekali....
mak ngan bapak mesti tanya...
bila nak balik....???
ha...bab ni saya semangat sikit nak cerita kat mak ngan bapak saya....
hehehe.....
huh.....I MISS THEM SOOOO MMMUUUCCCHHHH ^^

dari dulu lagi saya tau maggie ni makanan yang TAK BAGUS...
sebab nanti kita....
kurang pandai la, kurang sihat la....macam-macam la....
tapi nak juga makan....


nak dijadikan cerita....
hari ni saya jalan-jalan ngan kawan saya...
pergi Jusco....
borak-borak ar ngan diorang kan....
pastu...kawan saya yang sorang ni....
dia kata sem ni dia tak pernah beli maggie....
tak makan maggie pun...
pastu saya pun terpikir....
dat why la, pelajaran dia sem ni MENINGKAT......
terbaek...hehe......
ni kawan saya.....nana nama dia....
hm....
saya kena kurangkan makan maggie ni...