Monday, May 2, 2011

update^^

ok...
dah lama tak update blog...
rindu saya tak..??
hahahaha...

huh....nak tulis apa ek..??

minggu lepas,saya ada exam...
memang letih sangat....
sebab 4 hari exam saya berderet....
memang kurang tidur...
makan pun lepas exam....
jadi masa menjawab exam tu memang pewot saya suka sangat nyanyi.....

tapikan.....
bersyukur sangat-sangat sebab sebelum exam hari tu...
sepatutnya pada hari khamis (28.04.2011) ada dua paper...
IP dengan EP....
huhu.....
tapi disebabkan ramai yang tak nak dua paper pada masa yang sama, jadi pindah IP ke hari khamis minggu depan nya......
hehe.....

tapikan.....
kalau saya fikir balik....
kalau lah kan paper IP tu tak dipindahkan.....
confirm.....
saya ada kat rumah sekarang......
huhuhuuuuhuhuhu.....
sekarang dah tak sabar sangat nak balik.....
kena tunggu beberapa hari nak balik.....


cuba lah kan....
kalau lah kan hari ni minggu depan....
huh....
saya nak cakap lagi sekali....
confirm....
saya ada kat rumah.....
hehehe.....

good luck my friend...
and have a nice day......